Лятна стажантска програма 2016 г. в ОРАК Инженеринг
EnglishBulgarian

Summer internship 2017/2018

PDF Print E-mail

Наред с летните емоции и приключения, ОРАК дава възможност за нова доза адреналин!

Една от основните цели на ОРАК е да върви напред ръка за ръка с иновациите и бързоразвиващия се технологичен свят. Компанията има зад гърба си стабилни професионални отдели, които се грижат както за създаването на ефективни софтуерни продукти, така и за удовлетворяването потребностите на своите клиенти.

Наравно с това, ОРАК дава чудесна възможност на младите хора да влязат в кухнята на една успешна софтуерна компания. За поредна година лятната стажантска програма вече е факт!

ОРАК Интърншип 2017/2018 е нашият начин да въвлечем Вас- млади и амбициозни хора в иновативния и непрестанно развиващия се свят на високите софтуерни технологии, давайки Ви знания, умения и реална материя за работа.
Висококвалифицираните специалисти ще бъдат Ваши ментори по пътя на усъвършенстването, като Ви съпровождат през теорията и практиката.

Ако Вие сте динамични, креативни, отворени за професионални хоризонти и притежаващи хъс за нови познания, може би това е Вашият шанс да поемете по пътя на кариерно си развитие!

За повече информация относно отворените стажантски програми, отидете на https://orakgroup.com/bg/career където можете да изберете подходящото за Вас направление!

За да бъдете в час с всички ОРАК новости, ни последвайте и във Facebook https://www.facebook.com/OrakSocial
 

Contacts

Have a question about Orak solutions?

We'll be happy to help!

Please contact us at:

☏ +359 882 640 800

marketing@orakgroup.com

nap22

Support

Image


Image

Contacts | Terms of use | Sitemap | Career |© 2020 ORAK Engineering